Don Giovanni opende de deuren in 2009 als een Italiaans Brasserie / Restaurant en is sindsdien een begrip in Vlissingen, Zeeland. Heerlijk genieten van een echte Italiaanse lunch op terras of een kop koffie met een dolci. Op ze Italiaans bereid steenoven pizza's of a la carte.

Sinds het Italiaanse restaurant Don Giovanni haar deuren opende in 2009 en het een begrip in Vlissingen is geworden, zijn er al heel wat mijlpalen geweest. Verder bouwend op deze successen heeft Don Giovanni daarbij er nu een vernieuwde website bij, alsmede een kersvers overdekt terras dat opende in zomer 2018.

De website, gerealiseerd door businesswebsite specialist Pladinum uit Rotterdam, heeft een nieuwe duidelijke, overzichtelijke look inclusief nieuwe extra opties zoals thuis een pizza laten bezorgen of speciale dineer bonnen. De websitefoto’s tonen de klassieke en esthetische sfeer en het decor van het restaurant. Daarnaast zien bezoekers beelden van het nieuwe verwarmde terras met het schitterende licht op het water en de verre uitzichten. “Dankzij de vernieuwde website kunnen gasten nu gemakkelijk erachter komen wat we allemaal te bieden hebben. Of het nou gaat om een pizza te laten bezorgen, een dineer bon bij ons te kopen, of je alvast voor te bereiden op een avondje uit met onze menuopties; we nodigen iedereen uit om op de website een kijkje te komen nemen,” zei Jivan Der Bedrosian, eigenaar.

Gasten die uit de omstreken naar het restaurant op de boulevard komen voor de sfeer, de attente vriendelijke bediening en de huisgemaakte, verse en authentieke Italiaans gerechten van hoge kwaliteit, kunnen nu ook in de overdekte en verwarmde serre aan tafel, met uitzicht over het water tijdens elk seizoen. Dankzij deze nieuwe ruimte is het restaurant daarnaast nu ook open voor partijen en feesten.

‘’We staan er al om bekend dat al onze gerechten door onze koks zelf bereid worden en dat alles wat we bereiden vers en authentiek Italiaans is, eerlijk en zonder poespas. Nu bieden we onze gasten daarbij ook een verwarmde serre aan. Mensen kunnen hier hun bruiloft, vergadering, feest of partij houden en geïnteresseerden kunnen ons altijd bellen om de mogelijkheden te bespreken, we zijn heel flexibel!” voegde Jivan eraan toe.